Frokostretter og salater
4 personer
3 tsk. hvidvinseddike
1 spsk. sirup
2 fed hvidløg
salt
friskkværnet peber
4 tsk. rapsolie
400 g. spinatblade
1 stk. avocado i små tern
350 g. ærter (gerne ekstra fine og optøede)
1 bdt. brøndkarse (til pynt)
Sådan gør du:
Bland hvidvinseddike, sirup, hvidløg, salt og lidt friskkværnet peber i en salatskål, hvorefter olien piskes i.
Avokadoen pilles og skæres i små tern og vendes i dressingen.
Spinatbladene renses og rives i passende stykker, dryppes af på et rent viskestykke eller køkkenrulle.
Vend spinatbladene og de optøede ærter i salaten.
Du kan eventuelt pynte salaten med brøndkarse.
Energi-information pr. portion
Energi 194 kcal / 806 KJ
Fedt 10 g.
Kulhydrat 22 g.
Protein 9 g.
Alkohol 0 g.
Kostfibre 7 g.